Doug Nash 4+3 versnellingsbak

Heb je iets te koop of ben je naar iets op zoek? Plaats hier je advertenties of oproepen.
Forumregels
DISCUSSIE/ONDERHANDELING OVER PRIJZEN
Opmerkingen of onderhandelingen over prijzen richting de topicstarter zijn in een verkooptopic niet toegestaan, doe dit via PM of e-mail. Dit om lange discussies hierover te vermijden.

RECLAME
Het is niet toegestaan om een bericht te posten met een puur commercieel doel, zonder dat hierom is gevraagd door leden. Particuliere verkoop is wel toegestaan, maar gebruik hiervoor alleen de Shopping afdelingen. Gevraagde (commerciële) reclame is toegestaan, bijv. als iemand vraagt waar hij een bepaald artikel kan kopen of hoeveel iets kost. Verwijzingen naar een bedrijf of commerciële website is ook toegestaan in je signature onder een bericht, maar hou dit a.u.b. wel subtiel.

Doug Nash 4+3 versnellingsbak

Berichtdoor Superharry » 07 Nov 2023, 19:26

Ik heb een werkende Doug Nash 4+3 versnellingsbak uit 1987 liggen. Wegens ombouw naar een automaat is deze overcompleet geworden. 1 punt van aandacht: de achteruit werkt, maar een lager zingt. Versnellingen vooruit prima en el. overdrive werkt ook naar behoren. Misschien iemand zo'n bak nodig?
Gebruikers-avatar
Superharry
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 04 Okt 2011, 10:03
Woonplaats: Spijkenisse
Corvette: C4 Coupe, 1987

Re: Doug Nash 4+3 versnellingsbak

Berichtdoor goostakekk » 24 Mei 2024, 07:17

Die Webseite https://allamerican-parts.com/de bietet eine Vielzahl von Teilen, die perfekt für eine Doug Nash 4+3 Versnellingsbak geeignet sind. Ein Besuch lohnt sich!
goostakekk
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 13 Mrt 2024, 06:16


Terug naar Shopping

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast